EXKLUSIV TRÄNING

Exklusiv träning innebär att du får en egen stund tillsammans med Elin eller Emelie med träning som är skräddarsydd för just dina behov och önskemål. Träningen äger rum i lugn miljö i vår mysiga hemmastudio.

SIMONSONTEKNIK EXKLUSIV

Simonsonteknik är en dansteknik med fokus på stretching, placering och linjering av skelettet, tyngd, andning och body-mind-connection. Tekniken passar såväl nybörjare som avancerade och lägger grunden för djup kroppsförståelse och gedigen dansteknik.

Balettinfluerad träning för benen kombinerat med jazziga rörelser i överkroppen utgör formen för den unika tekniken som Lynn Simonson har utvecklat för att dansare ska lära känna sina kroppar och förebygga skador. Lynn Simonson understryker alltid vikten av att arbeta med sin kropp och utifrån sin egen anatomiska struktur.

Simonsonteknik exklusiv innebär en egen stund med Emelie, som hjälper dig att utöva tekniken med utgångspunkt i dina egna kroppsliga förutsättningar. Emelie är certifierad Simonson Technique Teacher sedan 2010.

När du bokar tid, berätta något om din erfarenhet av dansträning eller om du är helt nybörjare, så förbereder vi övningar som passar just dig.

Boka här.

SKÖNA RÖRELSER EXKLUSIV

Waibar sköna rörelser är vad det heter. Du får stärka och sträcka ut, böja och mjuka upp, placera och balansera kroppen. Sköna rörelser exklusiv anpassas helt och hållet efter dina specifika behov och du får med dig ett träningsprogram som du kan utföra hemma.

Konceptet waibar sköna rörelser har utvecklats av Emelie Bardon och är influerat av olika rörelsepraktiker som yoga, dance conditioning och funktionell träning samt anatomi och träningslära. Fokus ligger på att skapa och behålla en hälsosam rörlighet och stabilitet i hela kroppen.

När du bokar tid, berätta om det finns något särskilt du vill utveckla eller uppnå med träningen, så förbereder vi övningar som passar just dig. Om du inte vet vad du vill arbeta med, lämna fältet tomt, så kommer vi fram till vad som passar dig tillsammans när vi ses.

Boka här.

PRISER

60 min – 550 sek
45 min – 450 sek
30 min – 350 sek