Klasser i Malmö

Praktik i Waibar

Waibar som daglig träning. Alla får utrymme att undersöka sin egen dans i improvisation med tydliga instruktioner till livemusik. Syftet är att öka kroppsmedvetenhet, fördjupa konstnärlig auktoritet och musikalitet samt bearbeta intryck i rörelse. Praktik i Waibar passar alla erfarenhetsnivåer och funktionaliteter. Det är alltid drop-in, men säg gärna att du kommer! Vi håller till på Danscentrum Syd, Malmö.

Förkunskaper Inga förkunskaper krävs, men förkunskaper är heller inget hinder. Öppen nivå

Fördjupningsgrupp i medveten gestaltning

Fördjupningsgruppens fokus är att utforska koreografen Daniel Nagrins metod the Specific Image. Metoden används av scenkonstnärer som arbetar med fysisk gestaltning som vill nå bortom stereotypa bilder. Varje klass inleds med waibar och följs av Nagrins övningar och verbal reflektion. För att möjliggöra gruppens gemensamma process behöver deltagarna boka upp sig för en hel cykel i taget och återkommande deltagare prioriteras.

Förkunskaper Du behöver vara tillräckligt trygg och självständig i din dans/kroppslig gestaltning för att utmana dina förgivettaganden samt ha en vilja att utforska på djupet

Intresseanmälan Fördjupningsgruppen kräver föranmälan. Vi öppnar för nya deltagare några gånger per år. Fyll i det här formuläret, för att göra en intresseanmälan.

Priser och betalning

Drop-in: 160 sek eller efter förmåga / valfri donation