TROLLERI GÅR VILSE

Trolleri är ett litet troll, som tycker mycket om att vara ute i skogen tillsammans med de stora trollen. Men en dag händer något: plötsligt upptäcker Trolleri att de stora trollen är borta! Trolleri är alldeles ensam. Hur ska hen hitta de stora trollen igen?

Trolleri går vilse är en Rytmikföreställning med tillhörande bilderbok. Ett spännande äventyr i skogen, där det lilla trollet Trolleri möter olika ljud och olika djur. Kommer hen hitta de stora trollen till slut?

Målgrupp 4-8 år, förskola, grundskola, bibliotek, familj

Manus Emelie Bardon
Musik Andreya Ek Frisk
Koreografi Elin Waileth och Emelie Bardon
Illustrationer sofia kroon walter
Premiär och publicering Barnens scen, Malmö, 2023

I samarbete med Whip Media och Barnens scen.

Mejla till boka@wailethbardon.se för prisuppgift och bokning.

Boken

Boken Trolleri går vilse går att köpa i alla nätbokhandlar samt i din lokala bokhandel, om du efterfrågar den. Du kan också be ditt närmaste bibliotek köpa in den, om den inte redan finns där.

Omslag till boken Trolleri går vilse

Musiken

Musiken till föreställningen finns att streama och ladda ner från Bandcamp.

Du kan också lyssna här:

Skapande skola

Eleverna bjuds in till en kort uppvärmning, för att vara redo att dansa på sina publikplatser ett antal tillfällen under föreställningen. Livemusiken gör det hela spännande och växelspelet mellan text, musik och rörelse bidrar till en inkluderande kulturupplevelse. Huvudkaraktären, det lilla trollet Trolleri, kan alla känna igen sig i, oavsett kön, ålder och hudfärg.

Introducerande eller fördjupande workshops går att boka samt möjlighet att använda Trolleri går vilse som tema över en längre tid och då arbeta med språk, bild, musik, rörelse och naturkunskap.

Målgrupp förskoleklass och skolår 1-2

Mejla till boka@wailethbardon.se för prisuppgift och bokning.