KONTAKTIMPROVISATIONENS GRUNDSTENAR

Välkommen till en oändlig workshopserie i grundteknik för kontaktimprovisation! Varje tillfälle är fristående och det går bra att droppa in.

Just nu finns följande tillfällen att sikta in sig på:

3 juni ge och ta impuls
17 juni rulla på golvet

För att anmäla dig till dessa datum, klicka här.

1 juli stora kontaktytor
15 juli bordet
29 juli ge och ta impuls

För att anmäla dig till dessa datum, klicka här.

Priser

Vi tillämpar differentierad prissättning, där du betalar det du kan. Mängdrabatt gäller vid föranmälan. Om det lägsta priset är för högt för dig, kontakta oss så hittar vi en lösning. Ingen ska låta bli att dansa av ekonomiska skäl.

Stora plånboken
En workshop = 310 kr
Två workshops = 560 kr
Tre workshops = 740 kr

Medelplånboken
En workshop = 250 kr
Två workshops = 450 kr
Tre workshops = 600 kr

Lilla plånboken
En workshop = 190 kr
Två workshops = 340 kr
Tre workshops = 460 kr

Om kontaktimprovisation

Kontaktimprovisation är en improviserad dansform som vanligen dansas med kroppskontakt. Dansformen rör sig i gränslandet mellan konstnärlig dans och socialdans, och kan vara antingen det ena eller det andra eller båda samtidigt. Det finns stor frihet att dansa på sitt eget sätt och massor av olika tekniker för att interagera med andra dansare.

Om workshopen

Varje workshop inleds med en ganska lång dansad uppvärmning utan fysisk kontakt, där du får möjlighet att hitta in i din egen dans innan du går in i kontakt med andra. Därefter utforskas en kontaktteknik per gång. Varje tillfälle är fristående och det går bra att komma in hur många tidigare tillfällen vi än har haft.