DET HÄR ÄR VI

Elin Waileth är dansare, musiker och rytmiklärare, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö, Musikhögskolan i Örebro och Kävesta folkhögskola. Elins superkrafter är att hon kan plocka upp vilket föremål som helst och spela musik på det (även om flöjten är hennes verkliga trollstav), att hon blir ett med musiken när hon dansar och att när hon går in i ett rum med barn vänder sig alla barnen om och riktar sin fulla uppmärksamhet mot henne.

 

 

 

Emelie Bardon är dansare, danslärare, teatervetare och författare, utbildad vid Musikhögskolan i Piteå, Stockholms Universitet, Palucca Schule Dresden och Northern School of Contemporary Dance. Emelies superkrafter är att hon snabbt vinner ungdomars förtroende, att hon kan prata så att folk lyssnar och att hon bara behöver gå in på scen så blir det intressant.

 

 

 

 

Andreya Ek Frisk är Waileth & Bardons husmusiker, som har arbetat med oss sedan vi öppnade Moderna Dansstudion 2013. Andreya är multiinstrumentalist och folk- och världsmusiker, utbildad vid Musikhögskolan i Malmö. Andreyas superkrafter är att översätta allt som händer på dansgolvet till musik, att stötta och bekräfta dansen och att spela absolut alla genrer. Vi är otroligt tacksamma över att få arbeta med en så skicklig musiker!

 

 

 

Foton: Felicia Korman, feli.se